Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

2019 téli szezon divatja

 (236)  

A 2019 téli szezon ismét sokféleséget diktál. Játszhat a színekkel, szabással és stílussal is. Szóval minden megengedett, ami önnek tetszik. Az öltözéke alapját a meleg daraboknak kell képezniük, mely kellemes pontot kölcsönöz az öltözékéhez.

Kicsit nagyobb, mint a nagy

Az oversize a divat, mely aktuális már több szezonban is, így télen is vagy tavasszal. Ez nem lett másképpen ebben a szezonban sem. Az oversize pulóverek igazán ideálisak. Elfedik a kisebb tökéletlenségeket az alakon, de ellentétben ezzel, kihangsúlyozhatják az előnyöket is, például, ha szép derékövvel kombináljuk őket. Ideális lesz, ha az oversize pulóvert leggingszel fogja viselni vagy szűk farmerral. Ezt a pulóver típust ne viselje széles szárú nadrággal, mert ez feleslegesen szélesítené Önt. nagyon kedvelt darabok a kardigánok is. Ezt viselheti szoknyával és vastag harisnyával. Következő tippet az oversize stílushoz itt olvashat ebben a cikkben.

Rétegezés

Ismét a kedvelt rétegezésnél vagyunk. Ingek, pólók, pulóverek, blúzok…ezt mindet rétegezheti. A rétegezés előnye, hogy a ruházatát viselheti a szezonon kívül is, természetesen, melegebb darabok kombinációjával. Mindennap új kinézetet és stílust alakíthat ki. Ne féljenek kombinálni ruhát pulóverral, esetleg inget viselni. A fantázia határtalan.

Színes tél

Legtöbb esetben ez úgy néz ki, hogy az adott szezonba az a szín dominál, mely az adott hónapba aktuális. Ezen a télen divatos a sötétkék, de a bordó és sötétzöld is. Az előző szezonba volt aktuális a réz színek, de ezek a mostani szezonba is aktuálisak maradtak.

Végezetül, a divat mindig itt lesz, már csak önön múlik kiválasztani, melyek a legjobban fognak Önnek tetszeni.

 (236)  

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha