Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

2020 -as év színe

 (661)  

Évről évre van egy szín, mely dominál. Ez a szín ezután a beltéri dizajnban is dominál, észre vehetjük a rendezvényeken, nem kerüli el a kifutókat és a divatot sem. Ezt a színt minden éven a Pantone Color Institute társaság válassza meg. Ez a vezető vállalat a divatos színek elemzésében.

Hogyan viselheti és kombinálhatja tehát a királykék színt? Ez a szín az eleganciát és luxust idézi meg. Ez azt jelenti, hogy bárhogyan is döntenek mivel kombinálják, mindég ízlésesen fog kinézni.

Milyen ruhákat viseljünk?

Rengeteg lehetősége van! Ha bálba készül ebben a szezónban, biztosan ilyen színű ruhát válasszon klasszikus kék színben. Jól passzol a szőkéknek, de a sötét hajúaknak is jól áll. Gyönyörűen mutatnak hozzá az ezüst színű kiegészítők. A klasszikus kék ideális szín a rövid alkalmi vagy üzleti ruhákhoz és blúzokhoz. A klasszikus kék színnel élénkíteni tudja a téli kabátját vagy dzsekijét. Elegáns a klasszikus kék blúz vagy fürdőruha is a nyári időszakban. Olvassank további tippeket ebben a cikkben.

Milyen színekkel kombináljuk?

Rengeteg lehetősége van. A kék szín nagyon jól kombinálható bármilyen színnel. Nagyszerűen néz ki az örök fehérrel vagy feekte színnel. Ne féljenek eljátszani a kihívóbb színek kombinációjával sem, mint a sárga, barna, mustár szín vagy barack szín.

Szerezzenek be Önök is valami kék színűt a szekrényükbe, mely stílust ad a ruházatának. A legjobb pedig az, hogy ez a szín időtálló, ez azt jelenti, hogy akkor is fogja tudni viselni, ha már nem lesz a kifutókon.

 (661)  

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha