Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

Glamour stílus télen is

 (893)  

Mivel télen sokkal több réteget viselünk, mint bármely más időszakban, ezért nem könnyű mindig stílusosan vagy csillogóan kinézni. Hacsak ez lehetséges. Télen lehetőségünk van kabátot, sálat és kabátot viselni, mely megadja a módját. Olvassanak a cikkünkben többet arról, hogyan alakítsuk ki ezt a stílust.

Kabát a téli kabát helyett

Ha sokkal jobban szeretik a vastagabb téli kabátot, mint a kabátot, hogy elegánsan és csillogóan nézzen ki, ehhez jobb szolgálatot tesz a kabát. Ez igazán alapja a téli eleganciának. Ami a szabást illeti, olyat válasszanak, mely megfelel önnek. Az egyenes szabást viselünk, A stílusú szabást és derékban megkötött szabású kabátot.

 

Viseljen sálat

Következő mód, mely csillogást biztosít, viseljen sálat. Válasszanak nagy vastag sálat, melyet elegánsan át löknek a saját kabátjukon. Ez kifinomult stílust hoz létre a megjelenésén. A sálat kombinálhatja még filc kalappal is vagy divatos sapkával. Válasszanak vastag kötött mintás sálat. Fantasztikusan fog kinézni benne.

Használjon kardigánokat

A kardigán télen ideális megoldás! Kellemesen melege lesz benne, eléggé hosszú ahhoz, hogy télen kellemesen érezze magát és nem utolsó sorban, csillogást ad önnek. Kombinálja szűk nadrággal, szoknyával, toppal és ruhával.

Pulóver, pulóver és még egyszer pulóver

Különböző pulóver típusok szintén nőiesek és sikkesek. Nagyszerű az, hogy az érdekes pulóver szabás télre nagyon jól fog mutatni bármilyen farmerral vagy nadrággal. Kombinálják szoknyával vagy a pulóvert egyszerűen vegyék rá a ruhára.

Bármilyen tél legyen, ezalatt is öltözködhet csillogóan és végezetül elegánsan. A tél még érdekesebb lesz így Önnek!

 (893)  

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha