Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

Hogyan gondoskodjunk a kabátról

 (254)  

A téli kabát az a ruhadarab, melyet meg akar őrizni és viselni szeretne több évszakon keresztül. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő képen gondoskodjanak róla. Ezután biztosan nem lesz probléma az Ön kabátját megőrizni, hogy egy év múlva ismét elő húzza. Ez a cikk elegendő hasznos tippet ad arra, hogyan gondoskodjon megfelelően a kabátjáról.

A gondoskodás nagy mértékben függ a kabát anyagától. Ebben a cikkben is találnak néhány jó tippet, hogyan gondoskodjanak megfelelően róla. Ezeket a tanácsokat hasznosíthatja bármilyen kabát típusánál.

1.       Látogassák meg a tisztítót

Az évszak közben vagy azután mindig vigyék el a kabátját a tisztítóba. Először is megkönnyebbül a szárítással való gondoktól, de elsősorban biztosítja azt, hogy megfelelő módon lesz kitisztítva. A téli kabát anyagja sokkal érzékenyebb és a nem megfelelő tisztítási módja tönkre teheti a kabátot. A tisztító ezért megfelelő választás, ha szeretné, hogy a kabátja sokat kibírjon.

 

2.  Szösz mentesítse

A kabát viselése nyilvánvalóan kopást eredményez rajta. Gyakori esemény az, például, hogy szösz lesz rajta látható. A nem szép látványa érdekében használjon gépet, mely segít a szösz eltávolításában. Ezzel egyszerűen és játékosan eltávolítja a nem kívánt szöszt. Ezt a gépet bármilyen ruhás üzletben beszerezheti.

3. Használjon impregnálószert

Nemcsak a cipőjét tudja impregnálni. Ugyanúgy a kabátot is az évszak előtt érdemes bepermetezni ezzel a szerrel, mely biztosítja, hogy a kabátja ellenállóbb lesz a vízzel szemben. Ez azt jelenti, hogy szárazon marad nemcsak Ön, hanem a kabátja is és ezenfelül megvédi a kabát szövetét is.

Nem utolsó sorban ne feledkezzenek meg a megfelelő tárolással az évszakon kívül sem, hogy legközelebb is úgy vegyék elő, mint az újat.

 

 (254)  

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha