Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

Hogyan viseljük az inget?

 (929)  

Az ing manapság nem kimondottan az irodába való. Sokféle képen viselheti őket, kombinálhatja, különböző stílust alakíthat ki és biztosan ellenállhatatlanul fog benne kinézni. Nagy előnye az ing viselésének még az, hogy elegánsak lehetünk benne, de sportos is. Minden attól függ, hogyan szeretné kombinálni és mivel. Mi ezeket az outfiteket javasoljuk önnek:

 

Klasszikus csíkos

Az egyszínű klasszikus vagy csíkos ing az a darab, mely nem hiányozhat a ruhatárából. Válasszanak vagy egyszínű stílusú inget vagy valami kihívobb – csíkos inget. Ez a stílus hibatlan egy szűk farmerral vagy elegánsabb szűk nadrággal. Mint femme fatale hatást kelti majd, ha az inghez szűk szabású szoknyát választ. Ne habozzanak kombinálni és válasszanak az inghez egy mellényt is vagy farmer kabátot. Nyugodtan viselhet kiegészítőként egy hosszabb nyakláncot is.

Aszimmetrikus ing

Fedezzenek fel valami nem hagyományosat! Viseljen különböző aszimmetrikus inget, érdekesen fog mutatni. Személyes megjelenést ad Önnek. Kombinálhatja rövidnadrággal és vastag harisnyával a hűvösebb időben, mini szoknyával vagy farmerral.

Fodrok

Emlékeznek még a néhai béka stílusára? Ez a stílus is jól áll önnek! Remek választás munkába, mert ezt az inget kombinálhatja szoknyával vagy elegáns nadrággal. Kombinálják zakóval vagy pulóverral. Jól fogja magát érezni bármilyen színű vagy szabású ingben. Ne féljenek a fodortól, mulatságosak.

Olvassák el néhány további tippünket, hogyan kombináljuk az ingeket.

 (929)  

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha