Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

Miért viseljünk bodyt?

 (1195)  

Miért szeretik a nők a bodyt?

Elsősorban azért, mert egy csinos és praktikus ruhadarab. Viselhető nyáron, mint top, vagy hosszú ujjú body télen is. Mutatunk öt okot, hogy miért legyen legalább egy body a ruhatárunkban:

Soha nem fog felgördülni

Az első előnye a szabásában rejlik. Azzal, hogy egy alsónadrág szabás része, nem történhet meg velük, hogy valamikor felgördül. Ezért rendkívül praktikus csípő farmerral vagy szoknyával.

Fantasztikusan áll

Következőnagy előnye, mely hozzá köthető, hogy szépen formálja az alakot. Ennek köszönhetően a body nagyon szép formát ad önnek. Hogyan viseljük a női bodyt? Olvassák el itt.

Mindenhez jól passzol

A body nagyszerűen viselhető legingszel, melegítő nadrággal, nadrággal, szoknyával vagy farmerral. Igazán időtálló darab, mely nagyszeráen viselhető mindne alkalomra és minden szabású ruhadarabbal.

Csipke női bodybal a partikra

Ha szofisztikus szexi stílust szeretne kialakítani, nincs semmi jobb a bodynál. Jól passzol a teljesen hétköznapi farmerhoz és mégis ellenállhatatlan stílust kölcsönöz. A csipke a bodyn szexi és végezetül elegáns is.

Luxus hatást kelt

Valjuk be őszintén. A hagyományos pólók vagy pólók melyek csak kicsit hosszabbak, nem keltenek annyira formális benyomást. Ezzel ellenkezőleg a női body tényleg finom nőies stílust kölcsönöz, mely megfizethetetlen.

 (1195)  

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha