Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

Öltözzenek fel egy téli hétvégére

 (182)  

A téli szezon ugyanolyan jó a kirándulásra, mint a nyári. A különbséget a nyártól fontos megjegyezni, hogy télen sokkal több dolgot kell csomagolni magukkal az útra, mint nyáron. Tehát ha hétvégi kirándulásra készülnek a télen, vagy wellness hétvégére vagy bármilyen relaxációs hétvégére, olvassanak el néhány ötletet arra, mit csomagoljunk a bőröndünkbe.

 

Hétvége a hegyekben, ha nem fognak síelni sem azért még azt jelenti, hogy meleg ruházatra lesz szüksége. Ne feledkezzenek elsősorban csomagolni magukkal legalább két meleg pulóvert, melyet gond nélkül viselhet a kabát alatt. Ha pedig már a kabátról beszélünk – inkább vigyenek meleg kabátot, mint dzsekit, ami meleg, azt hagyja otthon. A hegyekben biztosan sokkal kényelmesebb lesz Önnek a meleg téli kabát.

Vigyenek magukkal inkább melegebb kabátot, mert ha rétegesen is öltözik fel, a meleg kabát érzését semmi sem helyettesíti. Másik fontos darab, amit magával kell vinnie az utazáshoz a sapka és sál. Ezeket jól lehet kombinálni majd a szép meleg téli kabáttal. Ha nem tudnak dönteni, milyen sapka áll jól Önnek, válasszanak egyszerű sapkát pompommal. Ez kimondottan télies és nagyon stílusos.

Nem utolsó sorban ne feledkezzenek meg a meleg nadrágról, esetleg harisnyáról. Válasszanak kényelmes farmert vagy melegítő nadrágot, melyek a szabadidőre ideálisak lesznek. Ha wellnessre is készül, ne feledkezzenek meg csomagolni fürdőruhát is. A téli szezon a benti medencével biztosan tetszeni fog Önnek.

Ha ez lehetséges, előre érdeklődjenek meg róla, hogy nincs e valamilyen előírt viselet az adott üdülőhelyen, például vacsoránál. Megkönnyítik így a ruha kiválasztását a vacsorához. Ha pedig túrázásra készülnek, olvassanak el pár érdekes tippet itt.

Ha ezt összefoglaljuk, akkor mi a téli hétvégére ajánljuk Önnek csomagolni magával két vagy három meleg pulóvert, fürdőruhát, kényelmes nadrágot a hideg időben, de a hotelba is valami ruhadarabot és nem utolsó sorban meleg téli kabátot, sálat és sapkát. Fel is lesznek készülve.

 (182)  

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha