Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

Nagyáruház & dropshipping

Női divatház

Szereted a divatot, és szeretnél üzletelni is vele? Talán már épp azt teszed? A megfelelő és megbízható beszállító kiválasztása nagyon fontos a minőségi áru beszerzése miatt, akár egy fontos első lépés.

A mi partnereinknek a következőt kínáljuk:

Nagykereskedelmi árak és a szállítással kapcsolatos lehetőségek széles választéka.

Minőségi áruk, melyekbe a vásárlóik csaknem beleszeretnek!

Tanácsadás

Jótállás és minőségbiztosítás

........................................................................................................................................

Partnereink számárea nagykereskedelmi felületek állnak rendelkezésre, melyekbe csak szerződéses partnereink kapnak belépést. A nagykereskedelmi árak csak a bejelentkezést követően válnak elérhetővé.

A webáruházak számára az XML Feed magától értetődő. Import és raktáraktualizálás + tanácsadás. Minden tanácsadóval eltöltött óra díjmentes.

Dropshipping –Áruinkat biztonságosan juttatjuk el vásárlóniknak, a csillagászati árakat elutasítjuk.Az áru visszaküldését is tudjuk kezelni, természetesen a vételár visszatérítésével együtt, mindezt az Önök számlájára (az áru sértetlen állapotában kerülhet sor reklamációra).

Csehországi küldéssel

Ha úgy döntött, webáruházat indít, máris betürhet a magyar piacra. Az áruháza egyből nőhet, persze ha képes 5 000 000 lakost, vagy akár 25 000 000 (Magyarország + Szlovákia + Csehország) ellátni. Ez a lehetőség is díjmentes minden partnerünk számára.

Kihasználhatja a Magyarországi címünket a vásárlóitól visszakapott árukra. A magyarországi munkatársunk rendelkezésre áll.

Nálunk csak a megrendeléséért fizet. Partnereinknek nem számlázunk semmilyen további költséget.

Ha kínálatunk megszólította az önben lakozó nagykereskedőt, ne habozzon felkeresni minket. Ha felkeltette érdeklődését a Nagykereskedelmi együttműködés, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 

EMAIL: info@kaufmann.hu     -  tárgyként jelölje meg a Nagykereskedelmi együttműködést

TEL:          +36 70 538 6721    

Hetfő - Péntek     8:00-tól 16:00-ig