Ez az internetes üzlet a szolgáltatások nyújtására, a reklámok személyre szabására, a látogatók analízálására a cooki fájlt használja. Az üzlet használatával ezzel egyetértenek.      

Rólunk

Az Amando.hu  a korlátok nélküli stílusos vásárlás központja. Az öltözküdéstöl többet kínálunk. Atraktív es eredeti ruhadarabokat árulunk kivaló és elfogadható árakon. Az olasz divat elegáns és személyreszabott darabjait kínáljuk egyenesen az olasz dizájnerek műhelyeiből. A célunk a vásárlóinkat mosolyra fakasztani, kielégíteni az „öltözködési vágyukat“, tesszük mindezt minőségi és egyedi darabok kínálatával, melyeket mindenki szívesen hordana. Legyen részese ön is a stílusos dívák társaságának. Legyen modern, trendi es nem utolsó sorban szexi minden férfi szemében.

Az amando.hu a széles ruhakínálat tárháza. Gyors, biztonságos es ami a legfontosabb hogy az otthon kényelmét nyújtja. A kinálatunkban megtalálható minden, mi szemnek, szájnak ingere.

„Jó pap is holtáig tanul“ – csak úgy mint mi. Éppen ezért, bármilyen észrevételüket/javaslatukat szivesen és köszönettel fogadjuk az info@amando.hu e-mail címen.

Csatlakozzon Ön is a több tízezer elegedett vásárlónkhoz akik megunhatatlanul visszatérnek hozzánk.

FUNPAGE FACEBOOK – KLIKK ide